rakkersblad januari

Beste Bergrakkers,

 

Eerst en vooral: Prettige Feestdagen iedereen! We hopen dat jullie buikjes goed vol zitten en dat 2018 een geslaagd jaar was!

 

We kunnen al niet wachten op 2019! Maar wat houdt januari in?

 

– In januari zitten we met onze hoofden in de boeken. Een deel van de leiding zal dus afwezig zijn, maar we hebben al een top vervangteam gevonden!

8-9-10 februari vertrekken we allemaal samen op groepsweekend! We sturen binnenkort een mailtje met het thema en alle praktische informatie. Je kan je kind al inschrijven door het inschrijvingsstrookje in te vullen, dit vind je achteraan in het rakkersblad.

Als er vragen zijn over groepsweekend kan je altijd een mail sturen naar groepsploeg@bergrakkers.be

 

Het weekend van 23 februari organiseren we onze jaarlijkse Restaurantdagen! Vanaf 5 januari en tot maar liefst 15 februari zijn de inschrijvingen open op onze website (Activiteiten -> Restaurantdagen). Het is een heel leuke en vooral lekkere manier om onze Scouts te steunen! We hopen jullie daar te zien!

 

We vragen ook aan alle kinderen om warme en waterdichte kleren aan te doen!!!!

 

We gaan er allemaal samen een topjaar van maken!

 

Tot in 2019,

 

De leiding

 

rakkersblad januari

rakkersblad december

Beste Bergrakkers,

Met enige vertraging is rakkersblad van december ook op de site geraakt!
Opgelet:
– De grote takken hebben elke vrijdagavond vergadering van 18u30 tot 21u30. (De kleine takken hebben 08-12 en 15-12 gewone vergadering van 14u tot 17u)
– Vrijdag 21 december hebben we onze kerstvergadering! IEDEREEN heeft dus vergadering van 18u30 tot 21u30!!! Kom mee met een cadeautje van ongeveer 5€ (iets dat je zelf leuk zou vinden)
 Voor de ouders en sympathisanten organiseren we dit jaar dan ook een fakkeltocht. Deze tocht zal plaatsvinden terwijl de kinderen Kerstmis vieren op de scouts. De start wordt voorzien op het Rakkersveld (Torsinweg 12) om 18:30u en het einde om 21:30u. Dit allemaal voor slechts €5 per persoon (dit kan cash betaald worden op de avond zelf). Kerstmis link
We vragen aan iedereen om WARME KLEREN en een REGENJAS mee te nemen want het wordt steeds kouder!
Voor de grote takken: In het rakkersblad van november was er een foutje! De volgende avondvergadering zal VRIJDAG 7 DECEMBER plaatsvinden en niet zaterdag 8 december!!

met vriendelijke groeten
de webmaster

rakkersblad november

Beste Bergrakkers,

Een nieuwe maand, een nieuw rakkersblad!

– Het weekend van 9-11 november gaan we met de leiding zelf op weekend. Vergeet zeker niet dat het dan geen scouts is!

– Op vrijdag 16 november organiseren we onze jaarlijkse quiz in de Manege. Inschrijven kan via deze link: Quiz

– Zaterdag 24 november is het Christus Koning! We verzamelen om 10u op het Rakkersveld, ouders zijn welkom vanaf 17u25 in de Sint-Germanuskerk en om 18u15 sluiten we daar af. Vergeet zeker geen lunchpakket en warme kleren aan te doen!!

– Op 30 november gaan de grote takken discoschaatsen! Vertrek: 18u30 – Station Tienen / Ophalen : 21u45 – Schaatsbaan. Neem 9€ en je disco-outfit mee!

Aangezien het buiten kouder wordt vragen we aan iedereen om warme kleren en een regenjas aan te doen!

Hopelijk zijn jullie er klaar voor!

Veel leesplezier,

Groetjes,

De leiding

Rakkersblad november

Rakkersblad oktober

Hallo rakkers,

Een nieuwe maand, een nieuw rakkersblad!

Oktober is een maand vol activiteiten! De welpen vertrekken als eerste op weekend (12-14/10), en het weekend erna zijn het de kapoenen en de jonggivers. Tenslotte zijn de givers aan de beurt van 27 tot 28/10 (zaterdagochtend tot zondagochtend).

Het weekend van 9-11 november gaan we met de leiding zelf op weekend. Vergeet zeker niet dat het dan geen scouts is!

In november is er ook weer de bergrakkers quiz! Deze gaat door op vrijdag 16 november 2018 in de Manege. Inschrijven kan nog steeds via deze link: https://bergrakkers.be/quiz/ . Er is voor iedereen een prijs. Zeker meedoen dus!

Hopelijk zijn jullie er klaar voor!

Veel leesplezier,

Groetjes,

De leiding

rakkersblad oktober 2018