Rakkersblad maart

Beste ouders,

Een nieuwe maand, een nieuwe Rakkersblad!

We willen eerst en vooral iedereen: leden, leiding en fourage bedanken om zo massaal mee te gaan op groepsweekend! Enkele weken later hebben we dan onze buikjes goed vol kunnen eten op de restaurantdagen. Bedankt aan alle bezoekers, maar ook aan alle helpende handen een dikke merci!

We hebben van deze prachtige en zonnige maand van februari goed kunnen genieten, nu op naar maart!

Maart is een volle maand voor de Bergrakkers dit jaar:
– Carnaval: 2 maart
– 70 jaar Bergrakkers (zie tabblad ’70 jaar Bergrakkers’): 15/16/17 maart
– Zwemmen voor de kleine takken: 23 maart
– Erikatocht Givers: 29 t.e.m. 31 maart

We hebben er alvast zin in!!!

Groetjes,

De leiding

MAART2019

rakkersblad februari

Beste ouders,

Na een lange maand vol examens is de leiding eindelijk volledig terug. Het is dus tijd voor het Rakkersblad van februari!

Eerst en vooral willen we graag de oudleiding, derdejaars givers en andere vervangleiding bedanken voor hun hulp!

In februari hebben we 2 belangrijke weekends:

– 8, 9 en 10 februari vertrekken we allemaal samen op GROEPSWEEKEND! Hoe leuk? (Zie groepsnieuws voor meer info) Iedereen kan zich tot en met 3 februari 2019 inschrijven. Het inschrijvingsstrookje staat achteraan in het Rakkersblad.

 

– 23 en 24 februari zijn het de RESTAURANTDAGEN! Schrijf je zeker in via deze link :https://bergrakkers.be/restaurantdagen/ ! Het is een heel leuke (en lekkere 😉 ) manier om de scouts te steunen!

 

Nog een paar mededelingen :

– Vergeet je kind geen warme en waterdichte kleren/schoenen mee te geven om naar de scouts te komen! Het wordt snel heel koud en nat.

– Op de website staat een kalender met alle belangrijke data en evenementen (zoals kampen, weekends, …) https://bergrakkers.be/kalender/

– Vergeet niet dat we het weekend van 15/16/17 maart speciale evenementen organiseren voor de 70ste verjaardag van de Bergrakkers! Info volgt.

 

Februari is een korte maand maar het wordt zeker een van de leukste!

 

Groetjes,

De leiding

 

rakkersblad februari

rakkersblad januari

Beste Bergrakkers,

 

Eerst en vooral: Prettige Feestdagen iedereen! We hopen dat jullie buikjes goed vol zitten en dat 2018 een geslaagd jaar was!

 

We kunnen al niet wachten op 2019! Maar wat houdt januari in?

 

– In januari zitten we met onze hoofden in de boeken. Een deel van de leiding zal dus afwezig zijn, maar we hebben al een top vervangteam gevonden!

8-9-10 februari vertrekken we allemaal samen op groepsweekend! We sturen binnenkort een mailtje met het thema en alle praktische informatie. Je kan je kind al inschrijven door het inschrijvingsstrookje in te vullen, dit vind je achteraan in het rakkersblad.

Als er vragen zijn over groepsweekend kan je altijd een mail sturen naar groepsploeg@bergrakkers.be

 

Het weekend van 23 februari organiseren we onze jaarlijkse Restaurantdagen! Vanaf 5 januari en tot maar liefst 15 februari zijn de inschrijvingen open op onze website (Activiteiten -> Restaurantdagen). Het is een heel leuke en vooral lekkere manier om onze Scouts te steunen! We hopen jullie daar te zien!

 

We vragen ook aan alle kinderen om warme en waterdichte kleren aan te doen!!!!

 

We gaan er allemaal samen een topjaar van maken!

 

Tot in 2019,

 

De leiding

 

rakkersblad januari

rakkersblad december

Beste Bergrakkers,

Met enige vertraging is rakkersblad van december ook op de site geraakt!
Opgelet:
– De grote takken hebben elke vrijdagavond vergadering van 18u30 tot 21u30. (De kleine takken hebben 08-12 en 15-12 gewone vergadering van 14u tot 17u)
– Vrijdag 21 december hebben we onze kerstvergadering! IEDEREEN heeft dus vergadering van 18u30 tot 21u30!!! Kom mee met een cadeautje van ongeveer 5€ (iets dat je zelf leuk zou vinden)
 Voor de ouders en sympathisanten organiseren we dit jaar dan ook een fakkeltocht. Deze tocht zal plaatsvinden terwijl de kinderen Kerstmis vieren op de scouts. De start wordt voorzien op het Rakkersveld (Torsinweg 12) om 18:30u en het einde om 21:30u. Dit allemaal voor slechts €5 per persoon (dit kan cash betaald worden op de avond zelf). Kerstmis link
We vragen aan iedereen om WARME KLEREN en een REGENJAS mee te nemen want het wordt steeds kouder!
Voor de grote takken: In het rakkersblad van november was er een foutje! De volgende avondvergadering zal VRIJDAG 7 DECEMBER plaatsvinden en niet zaterdag 8 december!!

met vriendelijke groeten
de webmaster