Openingsvergadering

Hebben jullie na de vakantie terug zin gekregen in superleuke spelletjes? Ben jij het vervelen op zaterdagnamiddag ook zo beu? Wil je zien of die nieuwe leiding echt zo sympathiek is? Kom dan zeker eens langs, want met elk nieuw schooljaar begint er een nieuw scoutsjaar!

Onze openingsvergadering voor het scoutsjaar 2019-2020 gaat door op zaterdag 21 september en start om 14h00 op het rakkersveld te Tienen. De inschrijvingen gaan al open om 13h30.

De eerste dag van het scoutsjaar wordt meteen spectaculair ingeleid met een show, keitoffe spelletjes met alle rakkers en de bekendmaking van de nieuwe leiding. Maar zoals traditie het wilt, zullen leden die overgaan naar de volgende tak en de allernieuwste bergrakkers ingewijd worden. Dit zijn de bergrakkers geboren in de jaren 2002, 2005, 2008 en 2011.
Tijdens de vergadering kunnen de ouders even relaxen met een koud drankje of gezellig keuvelen terwijl de leden zich rot amuseren. Na de vergadering kunnen de leden zelf ook nog nagenieten.

De leden die overgaan naar jongivers of givers worden verzocht om kleren aan te doen die zeer vuil of zelfs weggesmeten mogen worden. een extra set kleren en een handdoek zijn geen overbodige luxe ;).

© Bergrakkers | 2018-2019 | made by Jolan Del Favero | groepsploeg@bergrakkers.be