Rakkersveld Tienen Quiz 2019

Beste Bergrakkers, ouders en sympathisanten

Dit jaar niet 1, maar 2 keer quizfeest! We bundelen onze krachten en zetten onze schouders massaal onder de Rakkersveld Tienen Quiz. Samen met Krikobea en Akabe Blits organiseren we een quiz voor zowel gevorderde teams als gelegenheidsteams. Deelnemen gebeurt in groepen van max 5 personen en er wordt een deelnameprijs van 25 euro gevraagd. Dit jaar is de quiz op zaterdag 11 mei 2019 in de Manege (Sint-Jorisplein 25). De tafelronde wordt om 20u stipt uitgedeeld, de eerste vraag wordt gesteld om 20u15.

 

Wil je er graag bijzijn?? Inschrijven kan door een mailtje te sturen met je gegevens, het deelnemende aantal personen en de teamnaam naar quiz@krikobea.be. Succes!

 

Kan je er niet bijzijn, maar wil je toch graag helpen? We zijn ook nog op zoek naar mooie quizprijzen. Als je een mooie prijs kan aanbieden als sponsering, of via je werk leuke gadgets kan aanleveren, mag je mailen naar quiz@krikobea.be. Ook kortingsbonnen of tegoedbonnen zijn welkom!

 

Zien wij je daar?! De opbrengst van de quiz is ten voordelen van de lokalen van onze VZW Rakkersveld, om onderhoudswerken en energiekosten te betalen.

 

Groetjes,
de leiding