Coronamaatregels

Coronagerelateerde regels:

– Als je ziek bent, kom dan niet.

– We werken net zoals op kamp met bubbels van 50, takken komen niet met elkaar in contact. Elke tak is een aparte bubbel.–> Hiervoor hebben we een google formulier opgesteld. Die zal elke week tussen zondag 18u en zaterdag 12u open zijn om je kinderen voor de zaterdag dat komt in te schrijven. Die vind je op onze website.Het is verplicht om het formulier in te vullen als je kind die zaterdag komt. Het moet 1x PER KIND ingevuld worden.Indien de tak van jouw kind niet meer tussen de lijst in het formulier staat, betekent het dat de bubbel van 50 bereikt is. Geen zorgen, volgende week komt er weer een inschrijving voor de volgende zaterdag!Indien je inschrijving goed verzonden is krijg je een bevestigingsbericht. Als er iets fout is gegaan kan je altijd de leiding van je kind een mail sturen (kapoenen@bergrakkers.be – welpen@bergrakkers.be – jonggivers@bergrakkers.be – givers@bergrakkers.be – jin@bergrakkers.be).

– Bij het binnenkomen dragen jonggivers, givers, jin en leiding een mondmasker tot zij in hun eigen bubbel zijn. Dit zal duidelijk aangegeven worden. Na de vergadering dragen zij terug het mondmasker om naar huis te gaan.

– Ouders mogen niet op het veld, we vragen dat ze een mondmasker dragen bij het brengen en halen van hun kinderen en dat ze niet voor de poort blijven wachten om contacten te vermijden.

– Natuurlijk houden we ons aan de hygiënemaatregelen. We wassen onze handen regelmatig, we vermijden intens fysiek contact, de vieruurtjes worden uitgedeeld met een mondmasker aan, …In de komende weken zullen we deze lijst verder aanvullen met de extra richtlijnen die we van Scouts en Gidsen Vlaanderen krijgen. Aarzel dus niet om regelmatig een kijkje op de website te nemen!

© Bergrakkers | 2020 – 2021 | made by Vic Parreyn | groepsploeg@bergrakkers.be