Quiz

Beste quizfanaat!
Naar goede gewoonte organiseren we dit jaar een quiz om onze kas te vullen. Dit jaar gaat deze door op zaterdag 10 november in de Manège (Sint-Jorisplein 25). De deuren gaan open om 19u00. De eerste vraag is om 20u stipt.
Het is een algemene kennisquiz voor gevorderde teams alsook gelegenheidsteams. De quiz een samenwerking tussen BQT (Bergrakkers Quiz Team) en de leiding van Scouts Bergrakkers.
Deelnemen?
Deelnemen gebeurt in teams van maximum 5 personen. Er wordt een deelnameprijs van 25 euro per team gevraagd. Voor iedereen is er een fijne prijs. Inschrijven kan via:
Bonnen bestellen?
Dit jaar kan u op voorhand bonnen bestellen! Bonnen kopen tijdens de quiz is ook mogelijk, maar we willen de drukte zo veel mogelijk beperken dus bestel zo veel mogelijk op voorhand!
Het inschrijvingsgeld en het bedrag voor de bonnen moeten gestort worden op: BE97 7340 3291 6149. (Zet in mededeling: PLOEGNAAM + AANTAL GEKOCHTE BONNEN)
Belangrijk!
De inschrijving is pas GELDIG indien het inschrijvingsgeld en het bedrag voor de bonnen is gestort!
Heeft u vragen of wenst u prijzen te sponsoren, dan mag u altijd ons contacteren via mail: quiz@bergrakkers.be. Wij helpen u graag verder!
Groeten,
Leiding Bergrakkers & BQT

© Bergrakkers | 2022-2023| made by Lukas Graumans| groepsploeg@bergrakkers.be